Tässä tulee selvitys miten rinki pyöri, eli:

Stanna->AnneHelena->Ada->Laydylime->Salamander->Piki->Annitanni->MillaMagia->Neiti00->Tiina->Sarkku->NiruNaru->Pirjo->Miriam->Paperi40->Kati->Marjatta->Moomika->Kettuemo->Jonskuttaja->Iitaliini->Raija->AnneS->Lumikki->Matami74->SallaS->Stanna

Onneksi alkuhässäkkäni ei seonnut pareja niin perusteellisesti ettei selvyyteen omasta parista ois heti alkuun päästy, kävi nimittäin niin että jaoin parit keskenään, jolloin arvaaminen kuka on kenenkin Sjy ois ollut enemmän kuin helppoa.

Jaoin parit puoleen väliin sillä systeemillä kunnes hoksasin virheeni ja postitin heti perään uuden viestin josta näkyi se oikea pari. 

Rinki meni kivasti suuremmilta osin ja ihan oikeita ystäviäkin löydettiin! Palaute on ollut aikalailla positiivista mutta poikkeuksiakin on niinkuin aina.

Marjatta odottaa kai vieläkin joululahjapakettia niinkuin Neitikin. Kyllä mulla oli vähän haikea mielikin kattoa kun neiti ei saanut yhtään nettikorttia -ja vain yhden blogiviestinkin, niitä kun sääntöihin perustuen piti olla useampi. Neitin Sjy:llä oli varmaan kiireitä niinkuin Jouluna vähän kaikilla, etten tätä millään pahalla sanonut. Toivotaan että Marjatan ja Neitin paketit kuitenkin tulevat!!

Että näin meni tämä kierros.

...ja mikäli itseni tunnen niin tämä blogi aukeaa taas marraskuun 2008 alussa, näin on aikomukset!

Mahtavan ihanaa vuotta 2008 kaikille!!

Palataan!

630298gmgdx3lk6b.gif